Hanja Ligtenbarg - gastouder Borculo

Uw gastouder in Borculo (Hambroek) - 06 11278116 - Prunusstraat 31

Wie ben ik?

      ​​        

Gastouder Hanja

Ik ben Hanja Ligtenbarg en ben geboren in 1965. Ben een alleenstaande moeder met 1 zoon (1998) en 1 dochter(1999). We wonen op de Prunusstraat  31 in Borculo in de wijk Hambroek. Dat is een rustige en kindvriendelijke wijk met een trapveldje/speelveld en speeltuin.

Kinderen

Kinderen van 3 maanden oud tot en met 12 jaar zijn welkom. Voor baby's zijn alle voorzieningen voor handen (ledikantjes, box, kinderstoel, kinderwagen, etc.). Schoolkinderen kunnen naar school worden gebracht en opgehaald. Ook speelgoed is er uiteraard voor alle leeftijden. In de tuin is er een zandbak, watertafel, kinder-picknickbank en verschillend buitenspeelgoed (zoals step, loopauto, etc.). 

Er wordt veel samen gespeeld. Verder gaan we: wandelen, voeren de endjes, doen een boodschap, eten fruit, gaan knutselen en voorlezen. Ik werk volgens een vast ritme zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Cursussen

Ik doe elke dag wat ik het liefst doe: kinderen verzorgen, begeleiden en stimuleren. Vanaf 2007 ben ik gastouder en ben daarvoor ook jarenlang oppasmoeder geweest. Ik heb een diploma Help en Zorg 2. Ook volg ik regelmatig de cursus kinder EHBO.Ook werk ik met het voor- en vroegschoolse educatie programma: Kiki (Kansen in Kinderen).

Meer foto's?

Wilt u meer foto's van mijn opvang zien?
​Kijk dan even op mijn Facebook pagina, daar voeg ik regelmatig nieuwe foto's toe!